>

buat duit dari rumah?

Pages

Thursday, 11 April 2013

coming back!

Assalamualaikum wbt.
muncul lagi di entri blog yang dah berhabuk,masuk beberapa minggu dah tak letak entri,join GA,BW dan lain2..
mintak maaf lah sangat2 sebab tak reply segala komen yang ade,segala surat2 yang dilayangkan kepada diriku ini..waiseh!hahahaha
farra ter'sangat lah busy semenjak pembubaran parlimen ni,almaklumlah,nak dudok kerusi PM katakan.hahaha *ngengade lettew
takde lah,busy dengan kerja yang melambak,travelling sana sini,rezeki lah katakan..kalau tak dicari,takkan lah nak jatuh dari langit kan?
hanya sempat ber'facebook dan twitter,blogging memang takleh nak sentuh..sebab gatal nak join GA,lepas tu takleh nak BW,nayo den..
tengah menghitung hari jugak..dah sarat sangat,tak larat daaa..waaaaa (ˆ ⌣ˆ)
dah makin comel montel kebelakangan ni sebab nafsu makan membuak2..ampunkan beta wahai tubuhku..beta tidak tega melawan arus..hehehe

#dah daftar mengundi ke belum?

terima kasih◦"̮◦みaツみaツみa◦"̮

2 comments:

mereka yang mendoakan farra bahagia & kaya (•ˆ⌣ˆ•)