>

buat duit dari rumah?

Pages

Sunday, 20 January 2013

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

haha..hari ni je dah join dua segmen..btw thanks akak mimi sebab jemput farra join ;)
okay,kali ni segmen selamat ulangtahun kelahiran dari akak mimi
simple je,hanya letak banner,nama penuh dan tarikh lahir..senang jer kannnnn?hahaha


okay,nama penuh farra : Farrah Nur-Ain
tarikh lahir : 11 Julai 1991

DONE! :)


terima kasih◦"̮◦みaツみaツみa◦"̮

5 comments:

  1. asslmkm..tQ ya farrah sudi join segmen akk.. :)

    akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.htm

    ReplyDelete
  2. waalaikumusalam..sama2 :)
    farra akan alert dengan tu..haha :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama...
    Done follow & singgah...:)
    http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam aishah..thanks sebab singgah sini..lepas ni farra terjah ke blog aishah pulak :)

      Delete
  4. assalammualaikum!
    HYE..kak? hehe...lawa blog..
    ckup kasih syg nmpknya blog ini..hihihi...
    salam perkenalan..

    *dari segmen y sama..jom join segmen sy :)
    http://kkpyacrita.blogspot.com/2013/01/hey-jom-join-segmen-by-hana-kk.html

    ReplyDelete

mereka yang mendoakan farra bahagia & kaya (•ˆ⌣ˆ•)