>

buat duit dari rumah?

Pages

Sunday, 20 January 2013

"Segmen: Up-kan follower 2013 by FiQa Nsz"

okay..memandangkan follower farra tak berapa nak mantap,so farra join segmen up-kan follower 2013 by FiQa Nsz
bagi sesiapa yang berminat nak tambahkan follower,boleh lah ke sini ataupun klik banner di bawah


ni first time join segmen dalam blog.harap dapat lerr..hehe
so farra nak tag budak comel ni --> aredieq


DONE! :)

terima kasih◦"̮◦みaツみaツみa◦"̮

8 comments:

  1. asslmkm..akk singgah sini & follow ya.. :) #23

    selamat bersegmen fara.. :) jemput la juga join segmen akk kalau berkesempatan ni ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..okayy :)
      lpas ni terjah blog akak :)

      Delete
  2. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz_19.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan,done follow!let's follow back!http://khairunnadhirah99.blogspot.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete

mereka yang mendoakan farra bahagia & kaya (•ˆ⌣ˆ•)