>

buat duit dari rumah?

Pages

Sunday, 17 March 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 

Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

terima kasih◦"̮◦みaツみaツみa◦"̮

14 comments:

  1. farra... thanks join segmen kakak... nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer sayang... ^_^

    ReplyDelete
  2. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    done follow
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye iema
      lepas ni farra buat kunjung balas ek..heheh..
      tq sangat2 ^^,

      Delete
  3. SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  5. Gud Luck..

    datang singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..
    http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  6. http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    anis dtg bw and follow kat cni.. salam kenal dear :)

    ReplyDelete
  7. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  8. Salam..dari segmen yang sama..done follow.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal...

    dari segmen yg sama..

    alang2 singgah sini, nory follow terus =)

    http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    tersedia follow ~

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. salam.. mia singgah dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete

mereka yang mendoakan farra bahagia & kaya (•ˆ⌣ˆ•)