>

buat duit dari rumah?

Pages

Sunday, 17 March 2013

SEGMEN JOM PILIH HADIAH

Assalamualaikum WBT
kali ni join segmen dari nabilabiela , comey jer tuan empunya segmen ni..hehe
tersangat2 lah senang macam biasa syarat2 yang dikenakan..hanyak klik pada link yang diberi..
syarat2 segmen boleh tengok kat sini..


farra nak hadiah dress dan peplum ^^,

dengan lafaz Bismillahhirahmanirrahim..farra join contest ni! ^^,

terima kasih◦"̮◦みaツみaツみa◦"̮

20 comments:

  1. Salam Alaik. Hai, saya kawan segmen awak. jemputlah ziarah dan follow saya :)

    http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kungjung balas sudah dibuat..syukran ya ^^,

      Delete
  2. Dari Segmen Yang Sama ! :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq @cik fie...lepas ni farra datang buat kunjung balas ^^

      Delete
  3. Dari segmen yang sama..
    Salam kenal..
    Singgah+follow..
    Good Luck!
    Sudi2 lah singgah+follow balek..

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal ain ^^,
      trima kasih sbb sudi berkunjung..hehe
      lpas ni kunjung balas :)

      Delete
  4. dari segmen yg sama
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yana ^^,
      farra akn buat kunjung balas ...hehe

      Delete
  5. hai :D dari segmen same ^^

    http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    gud luck !

    ReplyDelete
  6. jenjalan dari GA yang sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. Saya pun join segmen yg sama gak. Goodluck ok ^^

    http://caeshashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  8. terima ksih byk2 sbb join...promote abis-abisan utk mng 3 hadiah*untuk top reffral*

    ReplyDelete
  9. Hai…singgah dari segmen yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  10. salam ziarah dari segmen yang sama... :)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  11. singgah menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    cik akak tinggalkan jejak ye sayang :)

    no.75

    ReplyDelete
  12. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  13. singgah sari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  14. hye
    dtg singgah dr segmen yg same ^__^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum, dari segmen yang sama. Done follow u.Kalau sudi, singgahlah dan follow blog saya. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  16. assalam..dan salam kenalan..
    husna juga dr segmen yg sama..
    maaf ye bru smpat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete

mereka yang mendoakan farra bahagia & kaya (•ˆ⌣ˆ•)